Kādu mūziku atskaņot frizētavās?

21.08.2017

Kādu mūziku atskaņot frizētavās?

Nav noslēpums, ka bez mūzikas vairs nav iedomājama mūsu ikdiena. Arvien vairāk esam pieraduši nevis pie klusuma, bet gan fona mūzikas visdažādākajās dzīves situācijās. Ieejot veikalā un nedzirdot mūziku fonā, sajūta ir pat mazliet neērta. Tāpat kafejnīcās, bāros, salonos un arī frizētavās. Visur ir nepieciešama mūzika, bet tā ir jāpieskaņo tavai uzņēmējdarbībai, lai piesaistītu klientus un motivētu atgriezties!

Lai pareizi izvēlētos mūziku savai frizētavai ir jāņem vērā gan apmeklētāji, gan salona darbinieki. Ja vairākums klientu ir vecāka gada gājuma, viņus visticamāk neuzrunās jaunākie popa skaņdarbi. Ja visi apmeklētāji ir bērni, arī tiem jāpiemeklē atbilstoši izklaidējoša mūzika!

Frizētavās un skaistumkopšanas salonos klienti pavada daudz laika, tādēļ mūzika ir rūpīgi jāpielāgo vispārējai salona atmosfērai un klientu auditorijai. Tāpat ir svarīgi ievērot, ja pieder vairāki saloni, visos atskaņot vienādu mūziku, lai klients, kas iegājis salonā uzreiz to atpazītu un sajustu salona noskaņu.

Skaistumkopšanas salonos mūzikai ir noteicoša loma piemērotas atmosfēras radīšanā. Salona apmeklējums ir saistīts ar atpūtu, relaksēšanos un pozitīvām emocijām, un attiecīgas mūzikas atskaņošana šo pacilājošo noskaņojumu var vēl pastiprināt. Mūzika spēcīgi ietekmē apmeklētāju noskaņojumu, bet nedrīkst aizmirst arī par darbiniekiem. Nomierinoša atmosfēra un patīkami meistari ir būtiski priekšnoteikumi veiksmīga salona darbībai, ko apliecina arī salona „Nails by Kate” vadītāja.

Apmeklētāju viedoklis par salonos skanošās mūzikas ietekmi un nozīmi:

  • 77% aptaujas dalībnieku apstiprināja, ka salons, kurā skan mūzika ir patīkamāks nekā salons bez mūzikas.
  • 36% frizētavu un salonu apmeklētāju mūzika ļauj labāk izbaudīt procedūras.
  • 53% respondentu apliecināja, ka viņi ieteiktu salonu saviem draugiem, ja tajā skanētu viņiem tīkama mūzika.

 Lai atskaņotu mūziku savā salonā, nepieciešams noslēgt līgumu ar LaIPA, to vari atrast šeit.